5016068008_b2a3db32a0Man brukar ju säga att det är detaljerna som gör skillnaden. Det stämmer till stor del. Med accessoarer kan du nämligen göra din stil mer personlig och detaljer är väldigt viktiga för helheten. Att klä sig handlar ju mycket om att uttrycka sig. Oavsett vad du tar på dig skickar du signaler till din omgivning och det blir också en viktig del i hur uppfattar dig och vad de tänker om dig. Därför är det viktigt hur du klär dig oavsett om du är någon som tycker om att ha mer uppklädda och propra kläder eller har mer en rockig och rebellisk stil. Accessoarer har en stor del i vilka signaler du skickar ut till omgivningen och det finns många accessoarer du kan använda för att uttrycka just dig själv och din stil.

Bälten

Om du är en av många som tänker mycket på hur du klär dig och kanske direkt är intresserad av herrmode och design tycker du säkert att bältet är en av de viktigaste accessoarerna en man kan ha. Bältet är inte bara snyggt utan fyller dessutom en funktion.

Det finns olika bälten för alla möjliga olika stilar. Det klassiska läderbältet är mångsidigt och det finns väldigt få plagg det inte passar bra ihop med. De vanligaste färgerna när det kommer till läderbältena är det bruna och svarta lädret. De båda är väldigt snygga och vilket som är din favorit beror mest på din personliga stil. Generellt går det ändå säga att det svarta läderbältet funkar riktigt bra kombinerat med en lite mer uppklädd stil. Det bruna går hand i hand med jeansmodet och ser riktigt bra ut runt midjan på dina favoritjeans.

Canvasbältet är ett annat sorts bälte som har en annan karaktär. Själva bältet är gjort i canvas och det har ett stort metallspänne framtill. Något som gör canvasbältet spännande är att du kan välja mellan många olika färger som ger dig goda möjligheter att skapa en väldigt unik stil. En bra bältestillverkare som gör bälten i stora storlekar är kvalitetsmärket Duke.

Mössor och kepsar

Uttryck din egna stil med en mössa eller en keps. Kepsmodet är hetare än någonsin och det gäller många olika sorters kepsar. Baseballkepsarna fortsätter att vara populära och är riktigt snygga. Det finns både baseballkepsar i den mer klassiska, låga varianten men något som blivit allt vanligare är de lite högre kepsarna. Det brukar ofta vara en idrottsklubbs märke som pryder kepsarna. Modet satte fart då baseballspelarna själva brukar bära kepsarna och det blev då naturligt för även fansen att göra det. Även om baseball inte är någon jättesport i Sverige har svenskarna tagit till sig kepsmodet och det är populärare än någonsin tidigare.

En mössa värmer skönt under vintern men också under våren och hösten. Under vintern kommer du använda mössan mycket och därför kan det vara kul att försöka hitta någon du verkligen tycker om. En del föredrar beanie-modellen, som ofta är lite tunnare och som inte viks dubbelt. Andra tycker istället bättre om sotarmössan som behöver vikas upp. Oavsett vad du letar efter kan du vara säker på att du kommer kunna hitta det på internet.

Vantar och handskar

Värm dig med stil under årets lite kallare dagar. Vantar och handskar är väldigt viktiga, särskilt under den lite kallare tiden på året. Det är viktigt att du tar hand om dina händer annars kommer du lätt att få sprickor och andra otrevliga märken på dina fingrar och händer som dessutom kan komma att göra väldigt ont. Den kallare tiden på året är också ett utmärkt tillfälle för att göra din stil ännu snyggare. Om du inte vill spendera särskilt mycket pengar och tycker om en avslappnad stil är fingervantarna något för dig. Du kan dessutom köpa fingervantar du kan använda till din smartphone! Då slipper du ta av dig vantarna varje gång du ska skicka ett sms.

Skinnhandskar är en riktigt snygg accessoar som passar bra ihop med det mesta. Det är vanligast att skinnhandskar görs i svart läder eftersom att det tycks som att svenskarna föredrar att ha sina ytterkläder i mörka och diskreta färger. När du köper ett par riktiga skinnhandskar kan du också vara säker på att de kommer hålla väldigt länge då skinn är ett av de bästa materialen som finns i klädväg.