9605717335_519973bf9bDet är många som behöver större storlekar än vad du kan hitta i din typiska klädbutik. När det kommer till onlineshopping har du helt andra möjligheter till att hitta riktigt snygga shorts även i större storlekar. Länge har det varit ett stort problem för storväxta att hitta kläder i rätt storlek. Även om utbudet så klart alltid kan förbättras ser det helt annorlunda ut nu än bara för tio år sedan. I takt med att internet gjorde sitt intåg började butikerna att hänga med och det finns idag ett nästan oräkneligt antal e-butiker på webben. På senare år kan du också hitta ett stort utbud av klädmärken på nätet som riktar sig till dig som använder lite större storlekar.

Shorts är ett väldigt användbart plagg och är oerhört sköna att bära en varm sommardag. När du har på dig shorts känns det fritt och avslappnat. Shorts är heller inte bara bekväma utan kan dessutom vara riktigt snygga.

Korta eller långa shorts?

Du får helt olika plagg beroende på om du köper en längre eller kortare shortsvariant. Ett tag var det nästan bara de längre som gällde men på senare tid har även de kortare blivit en allt vanligare syn ute på stan. Korta shorts kan ge ett väldigt propert intryck och brukar oftast kombineras med propra kläder som en pikétröja eller kanske en skjorta. Långa shorts passar däremot ihop med så gott som allt vilket är en stor anledning till att de fortsätter vara så populära. Många känner sig inte heller riktigt bekväma med att ha benen bara allt för långt upp på låren. Om du är en av dessa är de längre alternativen för dig. Du har mycket att välja mellan både när det kommer till både de längre och de kortare shortstyperna.

Jeansshorts

Jeansshorts är en klassiker som du dessutom kan göra själv genom att klippa av byxbenen på ett gammalt par. Precis som jeansbyxor kan jeansshortsen vara väldigt snygga och användas ihop med det mesta. Det finns inget som kan konkurrera med jeans när det gäller slittålighet. När det kommer till jeans har du ju också möjligheten att göra din stil mer personlig. När du köper jeans hittar du olika slitningar som alla ger lite olika stilar. Du kan också köpa jeans helt utan slitningar. I takt med att du använder dem kommer de att slitas allt eftersom. Det kan vara väldigt snyggt med slitningar och det betyder att du kan bära dina jeans väldigt länge, även efter att man kan se att de använts väl.

Shortsmärken i stora storlekar

Det kan vara bra att känna till några märken som är kända för att göra snygga shorts i stora storlekar. American Boy är ett märke som är kända för sina snygga cargo-shorts. De är oerhört bekväma och känns väldigt somriga. Kvalitén är också riktigt skön och de håller länge. Ett annat märke är D555 som har ett stort utbud av olika shortstyper. I D555s utbud hittar du exempelvis jeans-, cargo-, kaki- och träningsshorts. Om du tycker om mer uppklädda och propra shorts bör du kolla in Dukes shorts. De har shorts i snygga färger som passar in även vid de lite mer uppklädda tillfällena. Priset är också väldigt överkomligt, särskilt med tanke på den goda kvalitén.

Kombinera med ett snyggt bälte

Du kan göra dina shorts ännu snyggare genom att köpa till ett bälte. Det finns olika typer av bälten och det bästa är att du själv kan uttrycka din personliga stil genom att kombinera material, spännen och färg. Till jeansshorts kan det exempelvis se riktigt bra ut med ett klassiskt brunt läderbälte. Till lite mer uppklädda shortsvarianter kan det också passa bra med en mörkare variant.