2335560338_f4085929e2Pikétröjan har alltid varit ett välanvänt plagg och de senaste tio åren har det blivit en av de viktigaste delarna i den moderne mannens garderob. Pikétröjan har nämligen fördelar som många andra plagg inte har, pikétröjan passar bra i många olika sammanhang. Ibland kan det kännas för nedklätt att bara slänga på dig en t-shirt men samtidigt vill du inte bära en skjorta. Antingen för att det är för uppklätt eller för att skjortor helt enkelt inte alltid är det mest bekväma du kan ta på dig. I en sådan situation är pikétröjan det självklara valet!

En pikétröja ger ett väldigt uppklätt och propert intryck samtidigt som den inte känns lika stel som en skjorta kan göra. Pikén är en av den moderne stilmedvetne mannens bästa vänner. Även om du behöver stora storlekar kan du på internet hitta många spännande val av både märken och modeller. Du kan också spara pengar på att köpa via internet då kläderna där generellt sett är billigare.

Satsa på kvalitet

När det kommer till pikétröjor skiljer det sig mycket sett till kvalitet. De billigaste pikétröjorna brukar snabbt nötas och gå sönder. Det dröjer inte länge tills färgen börjar mattas av och det börjar bli dags att köpa en ny. Därför är det istället bättre att direkt satsa på en piké av högre kvalitet. De högkvalitativa pikétröjorna behöver heller inte vara särskilt mycket dyrare. På Motley Denim hittar du många klädesmärken som gör pikétröjor av hög kvalitet. Sidan riktar sig också särskilt till dig som behöver lite extra stora storlekar.

Mish Mash

Mish Mash är ett märke som gör riktigt snygga pikétröjor även i större storlekar upp till 6 XL. Det Mish Mash fokuserar på är pikétröjor med en mer tight passform som påminner om märken så som exempelvis brittiska Ben Sherman. Du har många färger och modeller att välja mellan och om du tycker om den typen av pikétröjor kommer du garanterat att hitta något du tycker om med märket. Mish Mash har många pikétröjor som är enfärgade men som ändå har detaljer i olika färger i kragen, något som gör de väldigt stiliga samtidigt som de har spännande detaljer. De gör också långärmade pikétröjor som i likhet med de kortärmade har en väldigt följsam passform.

Rockford

Om du istället föredrar pikétröjor med en generös passform kan Rockford vara märket för dig. De satsar på en enkel och stilren design. I Rockfords urval hittar du många spännande färger, några mer nedtonade än andra. Du hittar allt från en ljusblå piké som passar bra till sommaren som den mer diskreta marinblå färgvarianten till nattklubben.

Santa Monica Clydebank

Ett märke som utgör ytterligare en del av det breda pikéutbudet som finns på internet är Santa Monica Clydebank. Santa Monica Clydebank har en förkärlek till emblem och tycker om att pryda sina pikétröjor med märkets egna emblem. Om du tycker om pikétröjor med emblem är Santa Monica Clydebank ett av dina bästa alternativ. De gör pikétröjor av högsta kvalitet och med en passform som varken är tight eller löst åtsittande utan följer kroppens konturer utan att göra det obekvämt.