5898216835_df4bd94d29Skjortan är ett plagg som är väldigt användbart. Det är också det perfekta plagget för dig som tycker om att klä upp dig. Tack vare alla de olika stilar som finns på skjortor kan du välja mellan skjortor som passar till de lite finare tillfällen såväl som till de lite mer avslappnade.

En skjortas storlek är viktig, det gäller att den varken är för stor eller för liten i storleken. På grund av att utbudet på skjortor i större storlekar länge varit allt för begränsat har storväxta ofta tyckt det känns hopplöst att hitta en snygg skjorta som dessutom passar. Svenskarnas shoppingvanor har under de senaste åren förändrats dramatiskt. Allt fler väljer att göra sina klädinköp över internet och det finns stora fördelar med det, inte minst för dig som behöver lite extra stora storlekar.

En sida som riktar sig till dig som bär stora storlekar är Motley Denim. Där hittar du också ett stort utbud av skjortor sett till både modeller, mönster, färger och så klart storlekar. Sidan fyller en viktig funktion för alla som har problem att hitta sin storlek i de fysiska butikerna.

Till skillnad från jeans är skjortor något som är väldigt roligt och nästan nödvändigt att variera sig mellan. Det är självklart upp till dig personligen men de flesta tycker det är kul att ha flera olika modeller att kunna välja mellan.

En skjorta som fortsätter att pryda många svenska herrarnas överkroppar är mönsterskjortan. Till skillnad från den enfärgade har du med mönster mer att välja på. Det eftersom att skjortans rutor eller mönster kan se väldigt olika ut och därför ge olika stilar.

Kortärmade skjortor

När det kommer till kortärmade skjortor har du många, både enfärgade och mönstrade, alternativ att välja mellan. Många mönstrade skjortor har också flera olika färger vilket ger ett snyggt resultat. Kortärmade skjortor inger ett mer avslappnat intryck än de långärmade. De kortärmade passar utmärkt under sommaren då det är varmt ute och det lätt kan kännas svettigt med ett långärmat alternativ. De ger ändå ett mer uppklätt intryck än t-shirts och är ett bra alternativ till dessa.

Långärmade skjortor

När det kommer till långärmade skjortor kan du välja mellan mönstrade och omönstrade, slim fit och mer lössittande och avslappnade alternativ. En enfärgad skjorta kan se väldigt bra ut i mer uppklädda sammanhang. Kombinera gärna med ett par snygga mörka jeans och du kan vara säker på att du är rätt klädd även i de lite finare sammanhangen. När du har en långärmad skjorta har du också fler möjligheter till att sätta din egen prägel på den. Ett exempel på vad du kan göra är att vika upp ärmarna. Du kan vika upp dem på olika sätt och därmed få olika stilar på din skjorta. Det ger också ett mer avslappnat intryck med uppvikta ärmar vilket gör att du kan använda din skjorta i flera olika sammanhang. Det kan vara bra att ha olika skjortor, några för att använda vid de lite mer avslappnade tillfällena och några för att ha på dig på exempelvis nattklubben, bröllop eller vid andra festliga tillställningar.